2012.január 4-i próbánk

 2012.01.06. 20:44

Boldog Ujévet kivánok ezuton is mindenkinek!

Ezévi első próbánk meglehetősen álmosra sikeredett, amit bizonyára az emberiség téli álmának hiánya okozott. Mivel sajnos nem rendelkezünk 2-3 havi szabadsággal hogy csendesen kivárhassuk a tavaszt, mindenkit értesitek, hogy a munkát ujult erővel megkezdtük.

Január 22-én a Magyar Kultura Napja alkalmából  mi is megmutatjuk mit tudunk, erre készülünk.

A pontos müsor még nem biztos, azt hiszem, de magyar szerzők müveivel fogunk fellépni, melyek közül a következőket gyakoroltuk:

Bartók: Ne hagyj itt

           Resteknek nótája

           Leánynéző

Kodály: Egyetem begyetem

és a Szerelem emléke, aminek nem szedtem még elő a kottáját és szégyenszemre nem tudom a szerzőjét.

Nehezen jöttünk bele az éneklésbe, most valahogy nem ment ugy ahogy kellett volna, pedig igazán jó hirrel kezdődött az év, ami fel kellett volna dobja a hangulatot. Mivel a prevezai kórusverseny elérhető közelségbe került. Van még ugyan egy-két akadály, de ez szerencsés év lesz és egészen biztos hogy megugorjuk és kijutunk.

Tehát innen üzenem minden kedves olvasó üzemmódu látogatónknak, hogy a terem minden szerdán nyitva áll 6 órától 1/2 9-ig (kivéve jövő hét, mert akkor pénteken lesz a próba), és várjuk a bátor jelentkezőket, ujakat és ujrakezdőket, gyesről visszatérőket, akik szeretnének egy jó csapatban igényes müveket magas szinvonalon megszólaltatni.

"Ó jertek énekeljünk (kánont mert az olyan vig!)"

A jövő héten a próba PÉNTEKEN lesz, ne felejtsétek el! Gyertek Lányok!

Addig mindenkinek szép napokat és legalább éjszaka nyugodt téli álmokat kivánok!

Melinda

süti beállítások módosítása