Karácsonyi koncert - meghívó

 2012.12.06. 15:48

karacsony_1354804999.jpg_225x225

Sok szeretettel várunk mindenkit 2012.december 16-án vasárnap a százhalombattai Barátság Kultúrális Központban 18.00 órakor kezdődő ünnepi koncertre.

Fellépők:

Farkas Gábor Gábriel és zenekara

Kiskörúti Színisuli

valamint a BKK kórusai: Chorus Matricanus, Canticum Novum, Liszt Ferenc Vegyes Kar 

December 5-i próba

 2012.12.06. 15:40

Ezúton is köszönjük Áginak, hogy megírta. Gondoltam kiteszem a bejegyzések közé:

"..az a néhány lelkes ember, aki dacolva torokgyulladással, köhögéssel és más nyavalyákkal eljött énekelni, "kemény kiképzést" kapott. Végigénekeltük a jövő vasárnapi műsort (aki lemaradt volna - Britten: 1.3.5.6.10.tétel). Helyre tettünk bizonytalan hangokat és ritmusokat, és próbáltunk közelíteni az előadási tempóhoz. Akármilyen könnyűnek tűnik, ma a legnehezebb feladatnak a kánonok bizonyultak. Az 5-ös tételben pontosnak kell lenni, mintha nem is külön szólamok énekelnének. A 6-osban meg - a harmadik versszakban - határozottnak kell lenni, nehogy a többi szólam eltérő hangsúlyai megzavarjanak. Ha ez már úgy is megy, hogy közben hallgatjuk őket - na akkor lesz az igazi!
Felmerült a kérdés, hogy a műsor(unk) belépő díjas lesz-e? A válasz a Ház honlapján: NEM
www.baratsagkk.hu/musornaptar/2012/12/16/battai-karacsony
Ma tudtuk meg, hogy nem lesz közös éneklés. Kell viszont egy Kodály mű, úgyhogy feltétlenül hozzatok Villő kottát a következő próbára!!! Akár most rögtön tegyétek be Britten mellé, és akkor nem marad otthon :-)
Levezetésként belekóstóltunk a 2-es tételbe, nehogy egészen elfelejtsük.
Jövő hétre gyógyuljatok meg, mert sok munka vár ránk!!!"

Címkék: Címkék

süti beállítások módosítása