Két legyet egy csapásra

 2013.02.17. 19:57

Mindenkitől ismét elnézést kérek, aki hiába kereste a multkori próba bejegyzését. Mindennap gondoltam rá, hogy el kell készitenem, de nem jött össze. Igaz, ebben szerepet játszott az is, hogy bizony a létszám annyira lehangoló és ugyis mindenki tudja, hogy Britten van az étlapon... és nem tudom irni, hogy hogy alakult a gyakorlás, mert annak a kevés embernek, aki ott volt, annak nagyon jól ment, a többiek, akik talán még nem is voltak az idén, azoknak meg sehogysem fog menni...

Na de tegnap, a rendhagyó szombati próbán azért éledezett már a kórus, sokan összegyültünk és nagyon jól ment az éneklés. Két tételt vettünk ki istenigazából, a legnehezebb 2. és 8. tételeket, majd az összes többit is végigénekeltük, kiemelve néhány problémás bekezdést. A piszok szerencsénk az, hogy sok a profi közöttünk, és igy könnyü haladni, de aki kicsit amatőr, és alig van ott, annak ez azért nem lesz egy próba alatt elsajátitható.

Ahogy Dóri is irta, komoly céljaink vannak, amik elérhetőek is, ha azt a heti egy próbát nagyrészt mindenkinek sikerül belőni. A tavasz mostmár visszavonhatatlanul érkezni látszik, 2 hét és március lesz, elmulnak a betegségek, kivirul a világ és viruljatok vele együtt Ti is, és gyertek énekelni, mert gyönyörüségeset tudnánk alkotni, már csak egy kisujjnyira vagyunk tőle.

Ezen a héten helyreáll a rend, szerdán lesz próba, mindenkit várunk!

Melinda

süti beállítások módosítása