Április 7-i próbánk

 2013.04.09. 12:22

Ezen a héten rendhagyó módon vasárnap, egy kis fellépéssel egybekötve tartottuk a próbánkat. Lévén hogy elmaradt a havazás miatt március 15., az okosok előrelátóak voltak és a most pótlásra került ünnepséget már eleve a szinházterembe szervezték, igy nem érhetett meglepetés a továbbra is télies idő miatt. A rövid szereplés alkalmával a Himnusz után Bartók: Bolyongás, és Kodály: Egyetem-begyetem c. müveit adtuk elő, ezek jól sikerültek.

A fellépést megelőzően és azt követően pedig kihasználtuk a nagy létszámot, és jót gyakoroltunk.

Gyöngyösi Levente: Beatus Vir c. darabjának megtanulásába kezdtünk már pár hete, és most kezd már összeállni, rövid szólampróba után az utolsó másfél oldalt nagyjából össze is illesztettük. Sort keritettünk még a Britten darab 2. és 8. tételére, amik még mindig problémásak itt-ott, de szépen érik az is. Többre nem volt idő, lévén hogy a fellépés darabjait is át kellett azért énekelni.

Rita nagyon kedves volt hozzánk és kaptunk Tőle egy kis meglepi sütit, nagyon finom volt, ezuton is köszönjük!

A következő hetekben kicsit változatosan fogunk próbálni, Anna körlevélben tájékoztatott mindenkit, légyszives olvassátok el a tudnivalókat. Legközelebb április 17-én találkozunk, addig is szép napokat Nektek, állitólag érkezik a tavasz, használjátok ki a szépnek igérkező napokat, ugyis vége lesz egyszer! Vagy visszajön a tél, vagy kitör a 30 fokos kánikula...

Melinda

süti beállítások módosítása