November 24-i próbánk

 2012.11.26. 22:23

Rendhagyó módon ezuttal szombat délelőtt gyültünk össze, igen nagy számban. Ezuttal nemcsak az éneklésé volt a főszerep, hanem egyesületi gyülést is kellett tartanunk.

A próbán mélyrehatóan gyakoroltuk a Britten darabot, zongorás kisérettel. Ez néhol megnehezitette a dolgunkat, pedig hozzá kell szoknunk a kisérethez, lévén hogy nem acapella mű... De többszöri nekifutásra azért sikerült tisztázni hogy is viszonyul egymáshoz kiséret és énekkar.

Sorrendben haladva az 1. tétel, 3-as, 5-ös, 6-os és a 10-es szerepelt a repertoáron, amiket remélhetőleg december 16-án fogunk énekelni. A kidolgozás mostmár jól halad, lévén hogy átrágtuk magunkat a szövegen (na jó, néhány hiányos folt van még). Most hogy már egész jól megy az angol, belecsaptunk a lecsóba és egyre gyorsabban énekeljük, ami néha bizony a szövegmondás rovására megy, de majd alakul valahogy.

Szerdán a szokott időben várunk mindenkit a reményteljes folytatásra!

Addig szép napokat Nektek!

Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://chorusmatricanus.blog.hu/api/trackback/id/tr134927344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása