Az idei szezon első próbáján szép számmal gyűltünk össze, annak ellenére hogy ez volt az utolsó nyári hétvége. Anna ismertette a következő pár hónapra szóló terveket, várható programokat, fellépéseket melyek közül a legkorábbi a XI. Százhalombattai Kórusfesztiválon való részvételünk lesz. Alig pár hetünk marad, hogy elsajátítsuk szeptember 29-ig Mozart: B-dúr Miséjét, mely idén rendhagyó módon az egyetlen előadandó mű lesz a fesztiválon. A darabot a battai kórusok adják majd elő, Strausz Kálmán vezénylétével 2012. szeptember 29-én szombaton a 18.00 órakor kezdődő koncerten. További részletek a fesztiválról az alábbi linkre kattintva olvashattok:

http://www.baratsagkk.hu/musornaptar/2012/09/28/musica-matricana-korustalalkozo-es-zenei-napok

A mű finoman szólva nem könnyű, viszont annál szebb. Az első próba közel 3 órája alatt sikerült a 4 tételből, majd 3-at végignéznünk. Mivel a fellépésig csak 4 próba maradt, így fontos lenne kihasználni ezt a rövid időt. Most szerdán, azaz holnap szeptember 5-én a szokásos helyen és időpontban lesz próba.

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://chorusmatricanus.blog.hu/api/trackback/id/tr204754561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása