Április 25-i próbánk

 2012.04.26. 10:58

A tegnap esti próbát az Egyesület szokásos éves közgyűlése előzte meg, hol mind a kórus, mind pedig a Chorus Matricanus Baráti Kör Egyesület tavalyi munkájáról kaptunk részletes minden területre kiterjedő beszámolót. Anna összefoglalta az idei teendőket, terveket is, melyeket szerintem már mindannyian jól ismerünk. Csak a legfontosabbakat kiemelve:

2012. május 6 - részvétel a II. Budapesti Vándor-Révész Kórusfesztiválon

2012. július 5 - 8 - ha az égiek és lelkes támogatóink is úgy akarják részvétel a 30. Prevezai Kórusfesztiválon

2012 ősz - a tavaly részben már rögzített CD felvétel befejezése

A közgyűlést követő próbán "csak" két darabot próbáltunk, de olyan mélységekben, hogy azt hiszem nem voltam egyedül, aki nagyon elfáradt a végére.

Ígértem, hogy belinkelem hogyan szól a két darab más kórusok előadásában:

Eben: De Angelis

https://www.youtube.com/watch?v=1cdm-xF08Rw

https://www.youtube.com/watch?v=O4hwrcm09mU

Orbán: Lauda

http://www.aurin-choir.hu/femalechoir/felvetelek/

Most szombaton próba van Battán a szokásos helyen 10.00 - 13.00 között. Gyertek, mert ez lesz a jövő heti felépés egyetlen főpróbája.

A bejegyzés trackback címe:

https://chorusmatricanus.blog.hu/api/trackback/id/tr574474408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

albertmelcsi 2012.05.03. 11:26:25

Megnéztem az Orbánt... Nem semmi az a kórus! Nem tudom hogy valaha megközelitjük-e ezt a szinvonalat, de nem is rughatunk labdába egy ilyen "előéletü" kórussal szemben. Gyönyörüek, és a ruhájuk is nagyon szép.
süti beállítások módosítása