Szeptember 14-i próbánk

 2011.09.15. 11:21

Tegnap este -kicsit kisebb létszámban,de- megint jó hangulatú próbát tartottunk.

Ismét meglátogatott minket Eszter a zeneiskolából, remélem maradsz velünk és hamarosan felbátorodsz és a fellépéseinken is részt veszel!

Úgy tünik, a 4-es termet megnyertük magunknak, nem is kéne engedni már addig, amig nem kapunk mi is egy hasonlóan szép, tiszta és kényelmes székekkel ellátott próbatermet. Mert megérdemeljük!

Felmentünk a továbbra is akusztikátlan szinházterembe, hogy a 24-i fellépésre készüljünk, de ezuttal csak a kiséret nélküli darabokat vettük át, mellőzendő a felkar erősitő zongora tologatást. Viszont kisérletképpen farkasfog alakzatba álltunk, és rájöttünk, hogy igy még egymást is halljuk! Már csak Annának kéne a levegőből vezényelnie és akkor eláradna a hangunk a messzi 15. sorig is!

Ezuttal az alábbiakat gyakoroltuk:

Bartók: Leánycsufoló

Bartók: Madárdal

Bartók: Resteknek nótája

Liszt: O Salutaris

Orbán: Gloria

Meglepődve tapasztalhattuk, hogy a régebbről most elővett darabokban emlékszünk a legtöbb instrukcióra. Ezzel szemben a kedves szoprán szólam friss és folyamatosan gyakorolt müben testületileg sztrájkolt egy bizonyos helyen,de azért igy is szeretünk Titeket!

Brigi, ha olvasol minket, remélem csuklottál este, mert felemlegettük, hogy mennyire hiányzol, a szép hangod nagyon kéne!

Vera, nem akarsz ujra járni? Mira már igazán nagylány, és lehet hogy Apa is örülne egy nyugis estének...

Lányok, szombaton tehát 3/4 4-kor találkozunk a téren, Bartókokat énekelünk, utcai ruhában. Gyertek!!!

süti beállítások módosítása