Április 25-i próbánk

 2015.04.29. 11:12

A mult szombaton tartott összejövetelünk szinhelye Ági iskolája volt, ahol remek körülmények között énekelhetünk, ezúton is köszönjük Ági! Kicsit más összetételü volt az "emberanyag" mint a pénteken szokásos, elég sokan voltunk.

Ezuttal is gyakoroltuk a Verdi darabot,amit a Wassermann követett. Ez a könnyebbnek tűnő darab már csak a nyelve miatt is piszok nehéz, németül kell énekelni és köpködni a sok mássalhangzót, pedig milyen szép drámai mondanivalója van!

A németet az orosz követte, ami ugyan szintén nem könnyü de legalább széles magánhangzókat lehet énekelni benne. És ki ne felejtsem kedvencünket, a Lauda-t, hát az sincs még teljesen kész. Csak én vagyok kész attól, hogy mindig ugyanott ugyanaz nem sikerül nekem! A datumok az én torkomban egyáltalán nem akarják azt mutatni ami van!

Hogy mi történt utána, azt nálam a jótékony homály fedi, mivel el kellett jönnöm, amiért ezuton is elnézést kérek, de a gyerekeimet szinházba kellett összekészitenem és ez nem oldható meg nálunk fél óra alatt... mikor a délelőttöt Apával töltik... meg kint a kertben... a többit már sejtitek Anyukák...

Kivételesen, a muuunkaszüneti péntek miatt ma este találkozunk, 6-kor. Jöjjetek! Mindenkit odafúj a szél!

Melinda

süti beállítások módosítása