Február 19-i próbánk

 2014.02.22. 12:53

Mivel az ilyenkor szokásos betegségek a kórustársainkat sem kimélik, szerda esti próbánkon kislátszámu csoportban ugyan, de elmélyült munkát végezhettünk.

Teritékre került a Tekereg a szél, most a közepétől az utolsó oldalig haladtunk. Aki azt hinné, hogy kitekeregte magát a kedves fiatal szerző, az nagyot téved, a mü második fele sem kevésbé kanyargós, na de tudjuk, hogy a név kötelez! Ilyen cimhez nem is illene egy lágy, harmonikus dallam. Majd egyszer, ha összerakjuk, gondolom tök jó lesz, most egyelőre a "nehéz" az nem erős kifejezés rá.

De hogy ne lankadjon figyelmünk, a Salve Regina is tovább bonyolódott, illetve ott már a hangok megvannak, csak az összeillesztés maradt hátra.

Nagyon jók az olyan szerdák, mikor kevesebben vagyunk, mert lehetőségünk van elmélyülni egy-egy részlet kidolgozásában. De azért jobb lenne, ha többen tudnátok eljönni, mert- mint ugy hirlik- az ördög a részletekben rejlik, és aki kimarad, az lemarad! Tehát minden hadra fogható kórustagra szükségünk van szerdán is ahhoz, hogy minden összeálljon és az ESÉLYESEK nyugalmával indulhassunk a megmérettetésen.

A következő szerdán elmarad a próba, mivel helyette március 1-én találkozunk, ami már a meteorológiai tavasz kezdete. Ezért mindenki kerüljön elő a barlangjából, elmult a tél (nem is volt!), és gyertek egy jót próbálni!

Melinda

süti beállítások módosítása