Március 6-i próbánk

 2013.03.07. 20:43

A tegnapi próbán kiegyensulyozott szólam arányokkal tudtunk dolgozni. Egy kismamánk visszatért, reméljük a kisbaba is igy gondolja majd hosszutávon is.

Ha az aktuálisan gyakorolt darab éneklése közben eszünkbe juthatnának a beéneklés közben gyakorolt futamok, akkor elmondhatnánk hogy kezdünk profik lenni. Azért Anna próbál nevelni minket ebbe az irányba, és szerintem minden eddig előfordult karnagynál hatékonyabban sikerül ez Neki.

Végigvettük a 10. kivételével az összes tételt. A nüanszok kigyakorlása folyik, ez sem kis feladat, hirtelen rádöbbentem, hogy amiről azt hittem eddig, hogy tudom, bizony hézagosan sikerül. De jó uton haladunk, egyre szebb lesz az előadásunk, közeledünk ahhoz, hogy szépen sikerüljön felénekelni a cd-re.

Nem beszéltünk a szombati próbáról. Jövő héten szerdán találkozunk, aki csak tud, jöjjön!

Addig szép napokat Nektek, itt a tavasz, élvezzétek!

Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://chorusmatricanus.blog.hu/api/trackback/id/tr505122029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása