Január 23-i próbánk

 2013.01.28. 10:43

Mindenkitől elnézést kérek, aki a mai napig hiába kereste a bejegyzésemet. Történt 1 kis malőr, a gépemen korábban folyton bejelentkezve voltam, ami valahogy eltünt és nem tudtam rájönni a jelszavamra, sőt már a megadott mélcimemben sem voltam biztos. Végül kinomban uj jelszót kértem... Cavinton...

Hogy akkor a lényegről is szó essen, a legutóbbi próbán kissé megcsappant létszámmal vettünk részt, de ahogy mondani szokás, minden rosszban van valami jó. Kiváló jó szólampróbát tarthattunk a megjelent (szinte állandó) mezzónak és a kevéske altnak. Nagyon jó alkalom volt rá, hogy hangszinünket egymáshoz igazithassuk, ami érdekes módon az összeszokott mezzonak is észrevehető gondot okoz, de ezuttal jól sikerült fülelni egymásra. Az altnál más jellegü gondokat sikerült megoldani, ugyhogy szerintem lehetne ilyen próbákat máskor is beiktatni.

A szokásos Britten darabot gyakoroltuk most is, a 2., 4., 5., 8. tételeket vettük át. (Remélem jól emlékszem)

Szerdán ismét lesz próba, kéretik jönni aki tud!

Addig is mindenkinek szép napokat,kitartás, jön a tavasz, hosszabbodnak a nappalok végre!

Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://chorusmatricanus.blog.hu/api/trackback/id/tr45048004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsÁgi 2013.01.31. 20:55:53

Sziasztok!
Tegnap 30-án Melinda sem volt próbán, mint ahogy sok-sok beteg társunk is hiányzott. Volt viszont három szólam, úgyhogy finomítgathattuk Britten pokolian nehéz művét. Nem is ragozom tovább... Nagyon remélem, hogy tényleg csak legyőzhetetlen akadályok tartanak vissza bárkit is a próbáktól, mert nagyon sok apró finomság, precízen kidolgozandó részlet van a műben.
Február 16-án - ugye mindenki tudja? - szombati próba, hogy azok is jöhessenek, akik hét közben nem érnek ide. Kúráljátok magatokat szorgalmasan, hogy két hét múlva egészséges és laza torokkal gyakorolhassunk!
süti beállítások módosítása