2012. szeptember 5-i próbánk

 2012.09.06. 08:19

Üdv mindenkinek!

Ez a nyár is eltelt, remélem kipihentétek Magatokat, de ha kevés lett volna a meleg, hát tegnap este igazán főhettünk megint... Szép nosztalgikus emlékeket ébresztő hőség volt a próbateremben, mintegy Preveza levezetéseként.

Hogy visszazökkenjünk a megszokott kerékvágásba, nagyon hasznosan és sok munkával telt a próba, Mozart miséjét tanultuk tovább, végigvettük a teljes darabot. Tényleg nem könnyü, nagyon hosszu is, de annál szebb. Mostmár a hangokkal nagyjából tisztában vagyunk, a kicsiszolás még várat magára.

Polgármester úr szép levelet irt Annának melyben gratulált a görögországi sikerünkhöz, igazán kedves volt hogy észben tartott bennünket.

A próba végére mindenki alaposan elfáradt és kellőképpen megizzadt, ugyhogy folytatjuk a jövő héten. Gyertek, gyertek, mindenkire számitunk!

Addig szép napokat Nektek!

Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://chorusmatricanus.blog.hu/api/trackback/id/tr204758234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása