Junius 6-i próbánk

 2012.06.13. 10:19

Mindenkitől elnézést kérek, aki eddig hiába kereste a mult heti kommentárt. Szita agyamban csak ma reggel világosodott meg, hogy mig több, kórussal kapcsolatos dologról leveleztem Veletek, kimaradt a blog!

A mult szerdai próbán örvendetesen sokan voltunk, hiába közeledik a cél, minden jel arra mutat, hogy valóban el fogunk utazni! A létszámnak köszönhetően alapos és mélyreható gyakorlást végeztünk. Természetesen a prevezai müveket vettük át, most mással már nem is foglalkozunk.

Itt is leirom, hogy a próbáink fél 7-kor kezdődnek, és 9-ig tartanak. Még 3 szerdán fogunk találkozni, és 2 szombati próbánk lesz, egyik most junius 16-án, bográcsozással egybekötve, másik junius 30-án, pontos időről még folynak a tárgyalások. Akkor be is fogjuk mutatni közönség előtt hogy mire jutottunk az eltelt időszakban, ezért fontos, hogy ki-ki hozzon közönséget, családot, barátokat, mindenki lássa, hogy kis időráforditással hova lehet eljutni.

A most szombati bográcsozással kapcsolatban kérem és várom, hogy mindenki jelentkezzen, hány főre számithatunk.

Anyagi oldalról beszélve: az utazás hozzájárulását lehetőleg hozzátok be minél hamarabb, illetve a bográcsozás 500 Ft/fő költségét is (gyerekek ingyen esznek - ugyse esznek).

Mindenkinek szép napot, gyertek énekelni!

Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://chorusmatricanus.blog.hu/api/trackback/id/tr584585146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása