Március 14-i próbánk

 2012.03.20. 13:13

Elnézést, hogy ilyen későn irok, de elutaztunk és most kerültem gépközelbe... Igy persze távolodtak kicsit az emlékek, de azért igyekszem leirni a történteket.

Három mostanában szokásos müvel  foglalkoztunk, a Csesznokov: 103. zsoltár (multkor elég nagy hülyeséget irtam a ciméről, bocs), az Orbán: Lauda és a Victoria: Domine, non sumdignus volt  a teritéken, és a megjelent kórustagok szerintem már egész jól tudják. Kérdés mi lesz azokkal, akik még mindig nélkülünk töltik a szerda estéiket???

Kedves Lányok, gyertek próbára! Egyre közeledik az a prevezai lehetőség, ha lesz belőle valami, de ha nem, akkor is komoly fellépések várnak ránk, meg a cd is amit be kell fejezzünk, és mindenki lelkének épülésére szolgálna, ha sokan lennénk.

Szerdán találkozunk! Addig is szépe napokat Nektek!

Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://chorusmatricanus.blog.hu/api/trackback/id/tr444328102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása