December 14-i próbánk

 2011.12.16. 17:16

Rendhagyó próba, rendhagyó bejegyzés..foglalhatnám röviden össze hisz szerény személyem próbálja pótolni Melinda mindig tökéletes összefoglalóit :)

Időpont: 2011.December 14. szerda

Helyszín: Százhalombatta, lánykori nevén csak egyszerűen BMK néven futó kultúrközpont

Kedzés: 18.00

Esemény: Chorus Matricanus karácsonyi buli

Részletek: Volt ott minden...eszem-iszom, dínom-dánom, rég nem látott kórustagok, akinek élménybeszámolójának minden egyes szavát úgy ittam, mint Nóri apukájának borát, mely igencsak finomra sikeredett. (Innen szeretnék még egyszer az édes, az eredeti szőlő ízét teljesen megőrző nedűért köszönetet mondani.) Valamint azért a sok, különleges finomságért is, amelyet fáradtságot és energiát nem kímélve kórusunk tagjai a terülj-terülj asztalkámra varázsoltak.

Azonban kedves olvasó nehogy azt hidd, hogy csak evésről-ivásról szólt a szerda este! Két nagyon szép karácsonyi dal is felcsendült, melyet a jelenlevő apróságok szájtátva, cumit kiköpve valamint utódöngicsélve hallgattak.

De hogy a jövőről is essen szó első próbánk 2012. január 4-én lesz. Gyertek, gyertek hisz alig pár hetünk lesz, hogy felkészüljünk a január 22-i koncertünkre.

Addig is mindenkinek kellemes ünnepeket, sok-sok boldog percet és egy fergeteges év végi óév búcsúztatót kívánok. Ölelés, puszi, dzsingel belsz és ami a fa alá befér....

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chorusmatricanus.blog.hu/api/trackback/id/tr883468985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fűrianna 2012.01.08. 16:15:04

Már akartam írni Dóri, hogy ez a blogbejegyzés is nagyon jóra és szórakoztatóra sikerült!

fűrianna 2012.01.08. 16:15:59

És köszi a linkeket!
süti beállítások módosítása