November 19-i próbánk

 2011.11.21. 12:13

Ezen a héten rendhagyó módon nem szerdán, hanem szombaton tartottuk a szeánszot, és igy végre majdnem teljes létszámban próbálhattunk. A helyszin sem a megszokott volt, a zeneiskolában, exkluziv környezetben énekeltünk, csodálatos hangú zongora kiséretében.

A heti étlap ellenben a mostanában szokásos fogásokból állt, de kezdenek egyre jobban főzni a boszorkánykonyhán. A változatosságot mostmár főleg az okozza, hogy nem nyeljük le ugyanazt a falatot háromszor, mert már elsőre sikerül egész jól megemészteni. Ha igy haladunk, profi lesz az a cd.

Még két próbánk van december 4-ig.Nagyon kérlek Benneteket, hogy minél többen gyertek, tényleg nagyon el lehet mélyülni a darabokban. IGaz, hogy már kifelé haladunk, lassan összegezzük mindazt az aprólékos munkát, amit 2 hónapja végzünk ezzel a misével, de még mindig találhatunk halvány foltokat, szóval nincs még teljesen készen a művünk.

GYERTEK SZERDÁN!

Mindenkinek szép napokat addig is, ha kiláttok a felhők és a köd alól!

Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://chorusmatricanus.blog.hu/api/trackback/id/tr153400745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása