Tagtoborzó dalolás

 2011.09.19. 11:45

Szeptember 17-én a Barátság Kulturális Központ lehetőséget biztositott a Főtéren, hogy a házban müködő csoportok munkájuk rövid bemutatásával toborozhassanak tagokat. Kórusunk is élt a lehetőséggel és 9-en közülünk énekeltünk 2 Bartók müvet. Előadásunk azt hiszem hogy jól sikerült, más kérdés, hogy közönség elég gyéren volt, de mi megtettük a magunkét.

 

 

 

 

 

 

 

Hogy sztároljam kicsit a családomat, itt emliteném meg, hogy férjem és kisebbik fiam lelkesen osztogatták a szórólapunkat, sőt az uram több igéretes beszélgetést folytatott potenciális korban (és kinézetben) lévő hölgyekkel, lévén, hogy erre nyilt felhatalmazást kapott. Majd meglátjuk hogy mennyire volt eredményes...

A délután igazán változatosan telt, bár azt hiszem a közönség szinte csak a fellépő hozzátartozókból állt, de sose lehet tudni, nem kapott-e valaki kedvet a mi müfajunkhoz épp ezen a rendezvényen.

Mindenkit várunk SZERDÁN, ameddig már csak kettőt kell aludni (Judit!!!), mert a szombati fellépésünk nagyon fontos lesz! Tegyétek oda Magatokat, Lányok!

Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://chorusmatricanus.blog.hu/api/trackback/id/tr23238067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása